Η Εταιρία

Με σεβασμό και αφοσίωση στην πολύχρονη οικογενειακή παράδοση, η νέα γενιά Πολυζώη, συνεχίζει την καλλιέργεια της ελιάς και την παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδου στον τόπο καταγωγής.
Στα Κρεμμύδια Μεσσηνίας. Εκεί όπου το ευλογημένο αυτό δένδρο, κυριαρχούσε από πολύ παλιά στην πεδιάδα και στους γύρω λόφους και που η φροντίδα του αποτελούσε την κύρια ασχολία των κατοίκων της περιοχής.

Από τους τοπικούς θρύλους εξάλλου πήρε το όνομα του το ελαιόλαδο «1000 χωριά». Από τις αμέτρητες φωτιές που άναβαν στις καλύβες του οι ποιμένες της περιοχής, οι οποίοι ξεχειμώνιαζαν τα κοπάδια του στην πεδιάδα.

Σήμερα το μόνο που έχει αλλάξει είναι η νέα αντίληψη για την παραγωγή προϊόντων και οι σύγχρονες μέθοδοι παραγωγής. Στο ελαιοτριβείο μας συγκεντρώνουμε μόνο διαλεχτές ελιές της περίφημης ποικιλίας Κορωνέικη και στη σύγχρονη μονάδα συσκευασίας και τυποποίησης ακολουθούμε τις αυστηρότερες διαδικασίες, εφαρμόζοντας πιστοποιημένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2000.

Στόχος μας είναι και θα είναι πάντα η συγκριτική ποιότητα. Με τη φροντισμένη καλλιέργεια, την επιλογή των καρπών της ελιάς, την έκθλιψη τους αποκλειστικά και μόνο με μηχανικές μεθόδους και την υψηλών προδιαγραφών συσκευασία, να προσφέρουμε στην αγορά τα ελαιόλαδα «1000 χωριά» με καμάρι.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΑΔΙΟΥ

ΕΛΑΙΤΡΙΒΕΙΟ

ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΛΑΔΙΟΥ

ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΕΥΣΗΣ

Το 2008 η εταιρεία μας απέσπασε το Β’ βραβείο γευσιγνωσίας για το έντονο άρωμα του ελαιόλαδου στην Αθήνα, ενώ την επόμενη χρονιά στην ίδια διοργάνωση απέσπασε αντίστοιχα το Γ’ βραβείο.

Εδώ και περίπου μια δεκαετία η επιχείρηση “Σαράντος Α. Πολυζώης” ασχολείται και με την τυποποίηση. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο μας “1000 χωριά” εξάγεται ήδη στην Αγγλία, τον Καναδά, την Αυστρία και την Γερμανία, ενώ πολύ σύντομα θα διατίθεται στις αγορές της Κίνας και της Αυστραλίας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ